Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Слави Трифонов влиза в политиката като антисистемен политически субект.

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Слави Трифонов влиза в политиката като антисистемен политически субект.
Коментари Харесай

Кузман Илиев: Сега имаме игра на покер и трябват много здрави нерви за всички

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Слави Трифонов влиза в политиката като антисистемен политически индивид. Първо връща назад цял кабинет с министър-председател, повторно изтегля министър- ръководител, стана поредна офанзива против негов проектоминистър на правораздаването - и той оттелен - ми доста жестове направи Трифонов, сподели пред Българска национална телевизия анализаторът Кузман Илиев.

" С министъра на Министерство на вътрешните работи към този момент доста ще стане. Сега има игра на покер с доста здрави нерви за всички. Играчите вътре разчитат някой да сбърка и всичко се върти към решението на Демократична България дали да поддържа възможен кабинет. Важно е дали ще има реминисценция с предишното. Българска социалистическа партия в случай че влязат, за тях това ще е дълготрайно самоубийство. " - изрази мнение гостът в студиото.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР